anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Xh90 brak dzwieku na hdmi.

profile.country.PL.title
NowySony
Poszukiwacz

Xh90 brak dzwieku na hdmi.

Od wczorajszej aktualizacji oprogramowania która pobrał tv przestał działać soundbar który do tej pory działał po kablu hdmi. 

Rozmowy z konsultantmi na infolini nie rozwizuja problemu. Przed aktualizacja nie było problemu z dźwiękiem i działaniem soundbara z tym tv. Soundbar na innym tv działa. Aktualizacja oprogramowania "popsuła" prawidłowe działanie portu HDMI w mojej ocenie. 

Model tv to Sony 55xh90

Soundbar to Creative stage 2. 1

35 ODPOW. 35
profile.country.PL.title
pczerniej
Użytkownik

Jest nowa aktualizacja na stronie która ma między innymi rozwiązać ten problem , zobaczymy.

profile.country.PL.title
Artoriass92
Poszukiwacz

Właśnie instaluję, zobaczymy czy coś pomoże 

profile.country.PL.title
Waclav69
Użytkownik

No ja już próbowałem i niestety 0 efektu, zobaczę później co przyniesie nowa aktualizacja :wink: 

profile.country.PL.title
qbol82
Poszukiwacz

Polecam  filmik https://youtu.be/KMEUp0-I5w8 u mnie głos powrócił 😊 pozdrawiam 

How to fix your audio on your Sony x900h It's a common annoying things but if you are one of the people that are experiencing no audio from your Sony x900h tv well here's the fix (: Twitter @mazzi tv
profile.country.PL.title
cezar1125
Użytkownik

Na długo czy po prostu po restarcie tv? Nie chce mi się wierzyć, że przez
zabawę z suwaczkiem jednej z opcji problem się naprawia. Raczej jest to
zasługa restartu, przy czym po jakimś czasie sprawa wraca.
profile.country.PL.title
Bartek240787
Nowicjusz

U mnie dalej lipa po wdrożeniu ustawień z tego filmiku:)

profile.country.PL.title
qbol82
Poszukiwacz

Nie wiem Panowie ale odkąd to zmieniłem mam już głos cały czas 😕 sony sobie robi jaja bo nowa aktualizacja ma tylko wprowadzić vrr ☹️

profile.country.PL.title
pczerniej
Użytkownik

Ja po najnowszej aktualizacji nie mam problemu z dźwiękiem wczoraj i dziś wielokrotnie przełączałam się między TV a PS5 i za każdym razem dźwięk jest 

profile.country.PL.title
qbol82
Poszukiwacz

Problem braku głosu występował u mnie częściej przy załączaniu tv bądź ps5, przy przełączaniu było wszystko okej

profile.country.PL.title
Waclav69
Użytkownik

U mnie też, od 2 dni spokój po zastosowaniu się do porady z filmiku, a dziś dodatkowo w końcu zaktualizowałem oprogramowanie...liczę, że problem nie powróci :wink: