anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Słuchawki Sony WH-1000X M3

profile.country.PL.title
Acik1407acik
Poszukiwacz

Słuchawki Sony WH-1000X M3

Witam. Mam pytanie dotyczące komunikatów w języku polskim. Czy jest możliwość zmiany języka komunikatów na język polski jeśli tak to jak to zrobić. Pozdrawiam 

4 ODPOW. 4
profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Hej, 

Rozumiem, że chodzi Ci o komunikaty audio w słuchawkach?
Raczej nie ma takiej opcji i nie sądzę by się pojawiła. 

Jeśli masz problem ze zrozumieniem komunikatów, pomożemy! :slight_smile:

Język polski nie jest dostępny nawet w aplikacji 😞

Pozdrowienia!

profile.country.PL.title
Acik1407acik
Poszukiwacz

Dziękuję za odpowiedź.

Tak chodzi o komunikaty. Nie niemam problemu ze zrozumieniem komunikatow.,ale jeśli jest Sony Polska powinny być komunikaty w języku polskim tak samo i spolszczona oplikacja . Naszym językiem urzędowym jest język polski a nie angielski czy jaki kolwiek inny. Jakoś inne kraje sobie z tym radzą tylko oczywiście nasi rodacy uważają że wystarczy np. angielski. Mając słuchawki o takiej jakości i za taką cenę chciałbym aby kumunikaty były w języku ojczysty. Pozdrawiam 

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

@Acik1407acik  napisał(a):

ale jeśli jest Sony Polska

Hej, technicznie nie ma Sony Polska. Jest Sony Europe B.V. oddział w Polsce.

Pomijając ten fakt, jesteśmy nadal zbyt małym rynkiem by otrzymywać własne wersje językowe do każdego produktu. Wiele produktów i usług nawet nie jest dostępna w naszym kraju. Taka smutna prawda.

profile.country.PL.title
Acik1407acik
Poszukiwacz

Witam. I pewnie masz rację. Jestem w posiadaniu słuchawki bluetooth jabra,  która również w Polsce ma tylko oddział  i przy aktualizacji zaznaczam w jakim języku chcę mieć komunikaty (jabra talk 45) i mam je w języku polskim. Niestety jesteśmy tylko rynkiem zbytu... Pozdrawiam