Podziel się wrażeniami!
Witam. Mam pytanie dotyczące komunikatów w języku polskim. Czy jest możliwość zmiany języka komunikatów na język polski jeśli tak to jak to zrobić. Pozdrawiam
Hej,
Rozumiem, że chodzi Ci o komunikaty audio w słuchawkach?
Raczej nie ma takiej opcji i nie sądzę by się pojawiła.
Jeśli masz problem ze zrozumieniem komunikatów, pomożemy!
Język polski nie jest dostępny nawet w aplikacji 😞
Pozdrowienia!
Dziękuję za odpowiedź.
Tak chodzi o komunikaty. Nie niemam problemu ze zrozumieniem komunikatow.,ale jeśli jest Sony Polska powinny być komunikaty w języku polskim tak samo i spolszczona oplikacja . Naszym językiem urzędowym jest język polski a nie angielski czy jaki kolwiek inny. Jakoś inne kraje sobie z tym radzą tylko oczywiście nasi rodacy uważają że wystarczy np. angielski. Mając słuchawki o takiej jakości i za taką cenę chciałbym aby kumunikaty były w języku ojczysty. Pozdrawiam
@Acik1407acik napisał(a):
ale jeśli jest Sony Polska
Hej, technicznie nie ma Sony Polska. Jest Sony Europe B.V. oddział w Polsce.
Pomijając ten fakt, jesteśmy nadal zbyt małym rynkiem by otrzymywać własne wersje językowe do każdego produktu. Wiele produktów i usług nawet nie jest dostępna w naszym kraju. Taka smutna prawda.
Witam. I pewnie masz rację. Jestem w posiadaniu słuchawki bluetooth jabra, która również w Polsce ma tylko oddział i przy aktualizacji zaznaczam w jakim języku chcę mieć komunikaty (jabra talk 45) i mam je w języku polskim. Niestety jesteśmy tylko rynkiem zbytu... Pozdrawiam