Podziel się wrażeniami!
Witam.
Czy ktoś może mnie trochę oświecić:?:
Od niedawna jestem posiadaczem Recordera HX780 i tu nasuwa się moje pytanie (bo nie mogę doczytać w i nstrukcji ani znaleźć w opcjach menu) czy jest możliwość odtwarzania filmów DIVX czy DVD używając złącze USB z Pendrive lub dysków przenośnych tak jak w większości odtwarzaczach DVD ze złączem USB i do jakiej pojemności można podłączać dyski przez USB oraz czy istnieje możliwość kopiowania filmów przez złącze USB na twardy dysk. Próbowałem podłączyć pendrive 4GB (odtwarza tylko zdjęcia i muzykę) i przenośny dysk 250 gb (dysk się włącza bo sygnalizuje to kontrolka i czuć wibrację trzymając dysk w ręku) ale nic nie czyta mam na myśli nie tylko filmy ale zdjęcia i muzykę.
I jeszcze jedno pytanie: czy są dostępne jakieś nowe softy w których ten problem mógłby być rozwiązany?
Witaj,
W naszych recorderach DVD, port USB został przygotowany do pracy z kamerą wideo wyposażoną w dysk twardy oraz pamięcią przenośną, na której znajdują się utwory muzyczne czy zdjęcia. Na chwilę obecną nie otrzymałem potwierdzenia, że powstanie dla tego modelu nowe oprogramowanie rozszerzające możliwości sprzętu. Oczywiście jeżeli takie oprogramowanie zostanie przygotowane zamieścimy odpowiednią informację na stronie internetowej. Mam jednak nadzieję, że nasz recorder spełni Twoje oczekiwania.
Pozdrawiam,
Radek