anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

rdr ... 780

profile.country.pl_PL.title
3333mario
Początkujący

rdr ... 780

Jak podłączyć dekoder telewizji n - jedno wyjście scart lub hdmi, recorder ... 780, i kld 40s4000 i ewentualnie jakie ustawienia? Próbowałem i uzyskałem dźwięk, ale bez wizji!!! Chodzi mi o nagrywanie programów z telewizji n. :question:

2 ODPOW. 2
Maudeth
Początkujący

Witam. Mam ten sam recorder Sony RDR-HX780 i dekoder nbox HDTV recorder. Uzyskałem tylko głos, a obrazu niestety już nie. Podłączyłem wszystko tak jak było w instrukcji recordera. Gdy włącze n i przełącze na recorder, zeby ustawic z jakiego źródła ma być nagrywane na dekoderze, pojawia się komunikat problem HDCP. Gdy spowrotem przełącze na dekoder komunikat znika.

Myślałem również że może to być wina tego że nieustawilem L1 pod dekoder. Chodzi o wykrycie kanałów z n na recorderze. Ale to nic nie pomogło. Nie wykryło programów. Z Góry Dzięki za jaką kolwiek pomoc. PZDR

oldguest
Początkujący

A tylko EURO do nagrywaki (odłączyć HDMI od TV), rzestawiać dekoder na RGB (przyciskiem RES na dekoderze) następnie nagrywarkę na LINE1 telewizor na odpowiednie złacze do którego jest podłaczona nagrywarka i sprawdzić czy jest wizja.