Podziel się wrażeniami!
Witam, nazywam się Krzysztof i od kilku godzin nie świergotałem.
trebor napisał(a):
pochwal się jak Ci się to udało, coby kiedyś innym było łatwiej
Najlepiej nie usuwać partycji.
Nawet sformatowana partycja zawiera informacje(kasujemy tylko ścieżki dostępu do danego pliku). Sformatowanie przez zapisanie w każdym klastrze odpowiedniego parametru, usuwa wszystkie dane(bo fizycznie jest kasowany każdy klastr partycji, dysku..). Nie pamiętam już tej komendy w DOSie, ale nie mam nic do ukrycia więc po co mam pamiętać.
Wiadomo, że najlepiej byłoby nie usuwać... ale podczas instalacji systemu dostałem komunikat że nie można zainstalować na wybranej partycji (wydzielona wcześniej z innej partycji) i mi wzięło usunęło obie
Ale grunt że odzyskane
trebor napisał(a):
ciekawe co tam Hamilton nawywija i czy Vettel coś zdoła, teraz będziemy mogli dopiero zobaczyć jak dobrym jest kierowcą
sportowa niedziela
Szkoda JJ, ale i tak zaszedł daleko. Mam nadzieję, że teraz będzie mu lepiej (chociażby finansowo). Widać było, że dziś był po prostu zmęczony. Młody jest, wyrobi się
Na F1 się nie załapałem, ale poszukam w wolnej chwili galerii, bo lubię dobre foty oglądać. Chyba, że macie/widzieliście gdzieś dobre kadry z toru?
Weekend dobiega końca, mam nadzieję, że wszyscy dotarli do domu szczęśliwie i na spokojnie.
Ja nie chciałbym dziś przemierzać kraju....spory ruch
Weekend się kończy a do mnie zaczyna się chróbsko lepić
A muszę wytrzymać w tym tygodniu, bo mam na rano to roboty.
Co oznacza, że tydzień z treningami A tego sobie nie odpuszczę
Chyba, że nie będę miał innego wyjścia
Na koniec weekendu się niesamowicie najadłem przepysznym chińskim jedzeniem, mniam!
U was też taka 'piękna' deszczowa pogoda?
Autko oddane,lista nieco dłuższa niż mi się wydawało, ale co tam. Najważniejsze, że będę mieć czujniki parkowania
Parkowania będziesz miał już gotowe? I czujniki?
Fajnie-fajnie!
Edit:
wyedytowałeś, a ja na wałka wyszedłem :smileyevil:
Witam w ten nielubiany poniedziałek.
Jutro idę na szkolenie BHP, czyli laba od gruby.