Podziel się wrażeniami!
Szybkie pytanie, jak można zdjąć nauszniki w słuchawkach WH H910N bez uszkodzenia ich?
Witam,
pamiętaj, że wymieniając nauszniki w słuchawkach robisz to na własną odpowiedzialność. Może to spowodować utratę gwarancji.
Pozdrawiam
Jeżeli wymiana/zdjęcie nauszników ma spowodować utratę gwarancji, to w jaki sposób mam zapewnić higienę użytkowania słuchawek? Drugie pytanie, czy jest możliwość kupna w salonie Sony nauszników do słuchawek?
Jeżeli wymiana/zdjęcie nauszników ma spowodować utratę gwarancji, to w jaki sposób mam zapewnić higienę użytkowania słuchawek? Drugie pytanie, czy jest możliwość kupna w salonie Sony nauszników do słuchawek?
Witam,
@.rc6ty skierowałem Twój problem do supportu - oto odpowiedź:
Tego typu wymiany trzeba wykonywać w naszym autoryzowanym serwisie. Jaka kol wiek indywidualna ingerencja w podzespoły urządzenia powoduje utratę gwarancji. Jest to dokładnie opisane w warunkach gwarancji, na które klient zgodził się przy zakupie urządzenia. Nasze autoryzowane salony Sony Centre nie zajmują się sprzedażą części, tym zajmuje się sklep EET Europarts www.eeteuroparts.pl.
Pozdrawiam