Podziel się wrażeniami!
Witam! Obecnie posiadam STR-DE445 z którego byłem bardzo zadowolony zarówno pod względem funkcji które oferował jak również reprodukcji dżwieku, czas i technika biegnie do przodu a w moim modelu przestał działac pilot więc chyba przyszła pora na cos nowszego. Zastanawiam się nad modelami STR-DG910 model ustepujący z rynku i STR-DG820 oferowany obecnie. Czy miedzy jednym a drugim jest jakas różnica brzmieniowa, czy tylko róznią się poszczególnymi funkcjami które oferują? Dobrze by było gdyby nowy pilot był w stanie obsłużyc również reszte sprzetu który posiadam CDP-XE320, MDS-JE330, DVP-S335 i RDR-GX220 który bedę wymieniał stopniowo w miarę możliwosci finansowych. Co wybrac żeby później nie żałowac?
Model ktory bym tobie polecil to STR-DG820 z niego bedziesz zadowolony napewno jest nowszy od DG910 i lepszy podwzgledem parametrow noi wygladu (cos przyjemnego dla oka ),jezeli chodzi o dzwiek to roznia sie niektorymi parametrami DG820 ma kalbracje i wiecej procesorow chodzi mi o te dtsy HDMI, digitale itp. AHA do czego ma sluzyc ten amlituner do kina czy stereo??
Sprzęt ma dobrze odtworzyc zarówno film, koncert na dvd jak również zwykłe audio stereo Frontowe kolumny to Koda AK48, melomanem nie jestem i szczerze powiedziawszy nawet mnie na to nie stac, niespełnionym marzeniem jest seria Esprit..kto wie może kiedys. Jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny nie dostrzegłem żadnych różnic pomiędzy tymi dwoma modelami
shake napisał(a):
Sprzęt ma dobrze odtworzyc zarówno film, koncert na dvd jak również zwykłe audio stereo Frontowe kolumny to Koda AK48, melomanem nie jestem i szczerze powiedziawszy nawet mnie na to nie stac, niespełnionym marzeniem jest seria Esprit..kto wie może kiedys. Jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny nie dostrzegłem żadnych różnic pomiędzy tymi dwoma modelami
Faktycznie, teraz widzę różnicę :smileyredface: Dziękuję za zainteresowanie tematem i pozdrawiam!