anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

STR-DG910 czy STR-DG820

profile.country.GB.title
shake-----
Nowicjusz

STR-DG910 czy STR-DG820

Witam! Obecnie posiadam STR-DE445 z którego byłem bardzo zadowolony zarówno pod względem funkcji które oferował jak również reprodukcji dżwieku, czas i technika biegnie do przodu a w moim modelu przestał działac pilot więc chyba przyszła pora na cos nowszego. Zastanawiam się nad modelami STR-DG910 model ustepujący z rynku i STR-DG820 oferowany obecnie. Czy miedzy jednym a drugim jest jakas różnica brzmieniowa, czy tylko róznią się poszczególnymi funkcjami które oferują? Dobrze by było gdyby nowy pilot był w stanie obsłużyc również reszte sprzetu który posiadam CDP-XE320, MDS-JE330, DVP-S335 i RDR-GX220 który bedę wymieniał stopniowo w miarę możliwosci finansowych. Co wybrac żeby później nie żałowac?

4 ODPOW. 4
profile.country.pl_PL.title
@2222008000018053
Początkujący

Model ktory bym tobie polecil to STR-DG820 z niego bedziesz zadowolony napewno jest nowszy od DG910 i lepszy podwzgledem parametrow noi wygladu (cos przyjemnego dla oka :P ),jezeli chodzi o dzwiek to roznia sie niektorymi parametrami DG820 ma kalbracje i wiecej procesorow chodzi mi o te dtsy HDMI, digitale itp. AHA do czego ma sluzyc ten amlituner do kina czy stereo??

profile.country.GB.title
shake-----
Nowicjusz

Sprzęt ma dobrze odtworzyc zarówno film, koncert na dvd jak również zwykłe audio stereo ;) Frontowe kolumny to Koda AK48, melomanem nie jestem i szczerze powiedziawszy nawet mnie na to nie stac, niespełnionym marzeniem jest seria Esprit..kto wie może kiedys. Jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny nie dostrzegłem żadnych różnic pomiędzy tymi dwoma modelami ;)

profile.country.pl_PL.title
@2222008000018053
Początkujący

shake napisał(a):

Sprzęt ma dobrze odtworzyc zarówno film, koncert na dvd jak również zwykłe audio stereo ;) Frontowe kolumny to Koda AK48, melomanem nie jestem i szczerze powiedziawszy nawet mnie na to nie stac, niespełnionym marzeniem jest seria Esprit..kto wie może kiedys. Jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny nie dostrzegłem żadnych różnic pomiędzy tymi dwoma modelami ;)

jest roznica jest np panel sterowania pod wyswietlaczem :P "Sprzęt ma dobrze odtworzyc zarówno film, koncert na dvd jak również zwykłe audio stereo " to w zupelnosci ten sprzet ci wystarczy aha pamietaj bez subwofera nie ma kona domowego!!! to tak na uwadze ;)

profile.country.GB.title
shake-----
Nowicjusz

Faktycznie, teraz widzę różnicę :smileyredface: Dziękuję za zainteresowanie tematem i pozdrawiam!