Podziel się wrażeniami!
Witam.
Mam pytanie czy ta nagrywarka przy filmach divx obsługuje polskie znaki txt. ?
Witaj,
Z uzyskanych informacji wynika, że wymieniony model recordera DVD obsługuje polskie znaki w plikach txt. Pamiętaj tylko o zasadzie, że plik txt powinien posiadać identyczną nazwę jak plik filmowy oraz oba pliki powinny znajdować się w tym samym katalogu.
Pozdrawiam,
Radek
Witam!
Mam pytanie dotyczące właśnie tego sprzętu. Nabyłem go dziś i walczę ze zmianą rozmiarów napisów w wypadku odtwarzania filmów w formacie div-x. Czy jest to w ogóle możliwe?
Recorder nie został wyposażony w funkcję zmiany rozmiaru tekstu.
Pozdrawiam,
Radek
Wydaje mi się że to spore niedopatrzenie można bardzo łatwo naprawić upgradując software. Myślę ze tak poważny producent jak SONY powinien się tym zająć. Sprzęt sam w sobie pierwszej klasy ale takie niedopatrzenie może spowodować wybór konkrecyjnych konstrukcji, gdyż nawet najtańsze i najprostsze modele posiadają taką funkcję.
pozdrawiam
Marek Łojewski
Jeżeli nowe oprogramowanie do tego modelu zostanie opracowane, zamieścimy odpowiednią informacje na stronie www.sony.pl
Pozdrawiam i dziękuję za uwagi,
Radek
Witam!
Przychylam się do tego, co napisał Maras.
Napisy w DivX są tak małe, że trzeba siedzieć blisko telewizora.
Radku, jeśli jesteś z firmy to poganiaj kolegów. To spora wada jak na taki sprzęt.
maniuz
Wszystkie uwagi na temat jakości czy funkcji w sprzęcie są przekazywane dalej. Jeżeli nowe oprogramowanie zostanie przygotowane, zamieścimy odpowiednią informację na stronie internetowej.
Maras, maniuz, dziękuje za Wasze uwagi na ten temat.
Pozdrawiam,
Radek
Witam. Mam zamiar kupić ten model. Sprawczałem divixa w sklepi na modelu HX980 (to samo tyloko większy dysk) i czytał napisy ale nie rozpoznawał polskich liter. Czy jest możliwość wgrania oprogramowania do HX780 aby czytał polskie litery jak np. do odtwarzaczy Panasonic?
No i właśnie dlatego odradziłem moim znajomym zakupu produktów firmy SONY. Szkoda, że w ten sposób SONY pozbywa się klientów na swoje produkty. No bo z czego mamy się cieszyć??? Z tego że mamy sprzęt znanej marki?? Już najtańsze odtwarzacze divx posiadają regulację oraz wielkość wyświetlanej czcionki. No chyba, że firma nie posiada dobrych programistów