anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

rdr-hx780b

sslawek
Początkujący

rdr-hx780b

Witam.
Mam pytanie czy ta nagrywarka przy filmach divx obsługuje polskie znaki txt. ?

10 ODPOW. 10
profile.country.PL.title
RASTX.
Użytkownik

Witaj,
Z uzyskanych informacji wynika, że wymieniony model recordera DVD obsługuje polskie znaki w plikach txt. Pamiętaj tylko o zasadzie, że plik txt powinien posiadać identyczną nazwę jak plik filmowy oraz oba pliki powinny znajdować się w tym samym katalogu.

Pozdrawiam,
Radek

-----------------------------------------------------------------------------
Sony Europe Limited ( Sp. z o.o. ), Oddział w Polsce;
Maras------
Początkujący

Witam!
Mam pytanie dotyczące właśnie tego sprzętu. Nabyłem go dziś i walczę ze zmianą rozmiarów napisów w wypadku odtwarzania filmów w formacie div-x. Czy jest to w ogóle możliwe?

profile.country.PL.title
RASTX.
Użytkownik

Recorder nie został wyposażony w funkcję zmiany rozmiaru tekstu.

Pozdrawiam,
Radek

Maras------
Początkujący

Wydaje mi się że to spore niedopatrzenie można bardzo łatwo naprawić upgradując software. Myślę ze tak poważny producent jak SONY powinien się tym zająć. Sprzęt sam w sobie pierwszej klasy ale takie niedopatrzenie może spowodować wybór konkrecyjnych konstrukcji, gdyż nawet najtańsze i najprostsze modele posiadają taką funkcję.

pozdrawiam
Marek Łojewski

profile.country.PL.title
RASTX.
Użytkownik

Jeżeli nowe oprogramowanie do tego modelu zostanie opracowane, zamieścimy odpowiednią informacje na stronie www.sony.pl

Pozdrawiam i dziękuję za uwagi,
Radek

maniuz
Początkujący

Witam!
Przychylam się do tego, co napisał Maras.
Napisy w DivX są tak małe, że trzeba siedzieć blisko telewizora.
Radku, jeśli jesteś z firmy to poganiaj kolegów. To spora wada jak na taki sprzęt.
maniuz

profile.country.PL.title
RASTX.
Użytkownik

Wszystkie uwagi na temat jakości czy funkcji w sprzęcie są przekazywane dalej. Jeżeli nowe oprogramowanie zostanie przygotowane, zamieścimy odpowiednią informację na stronie internetowej.

Maras, maniuz, dziękuje za Wasze uwagi na ten temat.

Pozdrawiam,
Radek

jacek123-----
Początkujący

Witam. Mam zamiar kupić ten model. Sprawczałem divixa w sklepi na modelu HX980 (to samo tyloko większy dysk) i czytał napisy ale nie rozpoznawał polskich liter. Czy jest możliwość wgrania oprogramowania do HX780 aby czytał polskie litery jak np. do odtwarzaczy Panasonic?

alekto
Początkujący

No i właśnie dlatego odradziłem moim znajomym zakupu produktów firmy SONY. Szkoda, że w ten sposób SONY pozbywa się klientów na swoje produkty. No bo z czego mamy się cieszyć??? Z tego że mamy sprzęt znanej marki?? Już najtańsze odtwarzacze divx posiadają regulację oraz wielkość wyświetlanej czcionki. No chyba, że firma nie posiada dobrych programistów :slight_smile: