Podziel się wrażeniami!
cześć wam czy ktoś wie coś na temat : jak wgrać do DVD Sony MV-700HR nowy Divx ?
Witaj,
Z uzyskanych informacji, które otrzymałem wynika, że na obecną chwilę nie zostało opracowane nowe oprogramowanie do modelu MV-700HR. Oczywiście, jeżeli tylko takie oprogramowanie zostanie przygotowane, odpowiednią informację zamieścimy na stronie www.sony.pl
Pozdrawiam,
Radek
Dzięki ci Radek mam nadzieje że nastąpi to dosyć szybko:)ogólnie nic nie wiem na temat tego DVD czy jest możliwość podłączenia go do pc ? i czy jest jakiś kabel do do USB ?POZDRAWIAM ZESPół SONY
Witam
DVD SONY MV-700HR posiada wejścia Audio/Video oraz wyjścia A/V, wejście do słuchawek, oraz wejście na zasilacz sieciowy. Nie posiada wejścia USB. Jeśli nie posiadasz instrukcji obsługi chętnie Ci ją prześlę w wersji elektronicznej. Czasami dokładne jej przeczytanie oszczędza wiele nerwów i rozwiewa mnożące się problemy.
pozdrawiam i życzę powodzenia
Agnieszka
Sony Poland
Witam ciebie Agnieszko
no właśnie z tym USB ? pod spodem jest jakieś wejście , widać je to jest od dołu i ma taką klapkę która się chowa do środka, ale do czego ono służy? z instrukcji po polsku skorzystam bardzo chętnie, dowiedział bym sie więcej na jogo temat , ułatwiło by mi to obsługę . pozdrawiam zespół SONY i ciebie
Witam
Poniżej link do instrukcji obsługi:
http://www.sony.pl/res/attachment/file/46/1232547651846.pdf
pozdrawiam