anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

DVD SONY MV-700HR

profile.country.pl_PL.title
2994-----
Początkujący

DVD SONY MV-700HR

cześć wam :slight_smile: czy ktoś wie coś na temat : jak wgrać do DVD Sony MV-700HR nowy Divx ?

5 ODPOW. 5
profile.country.PL.title
RASTX.
Użytkownik

Witaj,

Z uzyskanych informacji, które otrzymałem wynika, że na obecną chwilę nie zostało opracowane nowe oprogramowanie do modelu MV-700HR. Oczywiście, jeżeli tylko takie oprogramowanie zostanie przygotowane, odpowiednią informację zamieścimy na stronie www.sony.pl

Pozdrawiam,
Radek

-----------------------------------------------------------------------------
Sony Europe Limited ( Sp. z o.o. ), Oddział w Polsce;
2994-----
Początkujący

Dzięki ci Radek mam nadzieje że nastąpi to dosyć szybko:)ogólnie nic nie wiem na temat tego DVD czy jest możliwość podłączenia go do pc ? i czy jest jakiś kabel do do USB ?POZDRAWIAM ZESPół SONY

Agnieszka27
Początkujący

Witam

DVD SONY MV-700HR posiada wejścia Audio/Video oraz wyjścia A/V, wejście do słuchawek, oraz wejście na zasilacz sieciowy. Nie posiada wejścia USB. Jeśli nie posiadasz instrukcji obsługi chętnie Ci ją prześlę w wersji elektronicznej. Czasami dokładne jej przeczytanie oszczędza wiele nerwów i rozwiewa mnożące się problemy.

pozdrawiam i życzę powodzenia

Agnieszka
Sony Poland

2994-----
Początkujący

Witam ciebie Agnieszko :)
no właśnie z tym USB ? pod spodem jest jakieś wejście , widać je to jest od dołu i ma taką klapkę która się chowa do środka, ale do czego ono służy? z instrukcji po polsku skorzystam bardzo chętnie, dowiedział bym sie więcej na jogo temat , ułatwiło by mi to obsługę . pozdrawiam zespół SONY i ciebie :D

Agnieszka27
Początkujący

Witam

Poniżej link do instrukcji obsługi:
http://www.sony.pl/res/attachment/file/46/1232547651846.pdf

pozdrawiam