anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

gwarancja

profile.country.pl_PL.title
SEBAKLEJ
Początkujący

gwarancja

czesc wszystkim jestem tu nowy wlasnie wczoraj kupilem sobie kdl w5500 37 ' ,sklep w ktorym nabylem ten telewizorek dal mi na niego gwarancje 24 miesiace .troche poczytalem sobie na forumi zauwazylem ze niektorzy z was,pisza ze sony ma 5 letnia gwarancje ---buuu.???????? o co kaman dzieki pozdrawiam

16 ODPOW. 16
irek6311
Początkujący

Rejestrujesz TV na stronie Sony i dostajesz na @ Gwarancję 5letnią .

SEBAKLEJ
Początkujący

irek6311 napisał(a):

Rejestrujesz TV na stronie Sony i dostajesz na @ Gwarancję 5letnią .

aha dzieki za podpowiedz hejka i zdrowka

profile.country.GB.title
marcelo1-----
Nowicjusz

czy ktoś zorientowany może napisać jak długo się czeka na taką gwarancję?ja już się zarejestrowałem ale żadnej odpowiedzi jeszcze nie otrzymałem(pewnie muszą zweryfikować dane a to potrwa-dobrze rozumuje?).

irek6311
Początkujący

W tygodniu bywa że zaraz zarejestrują ,
ja czekałem 1 dzień na gwarancję ,
gwoli wyjaśnienia przesyłają dokument do wydruku .

Razak-----
Początkujący

marcelo1 napisał(a):

czy ktoś zorientowany może napisać jak długo się czeka na taką gwarancję?ja już się zarejestrowałem ale żadnej odpowiedzi jeszcze nie otrzymałem(pewnie muszą zweryfikować dane a to potrwa-dobrze rozumuje?).

Hmm, a ile już czekasz? Jeżeli tydzień to już coś nie tak, procedura przebiega dość sprawnie, ktoś chyba miał taki problem zarejestrował jeszcze raz i poszło dalej. Jeśli upłynął dopiero dzień dwa to jeszcze poczekaj.

oldguest
Początkujący

Z naszych doświadczeń wynika że gwarancją jest na poczcie do 15 minut. Jeśli jej nie ma znaczy że coś poszło nie tak. Jeśli formularz nie zgłosił błędu stawiam na literówkę w adresie e-mail. Proszę spróbować jeszcze raz zarejestrować się bardzo precyzyjnie wypełniając formularz. W razie wątpliwości w regulaminie na stronie z gwarancją jest podany numer infolinii na której można wyjaśnić niejasności.

Razak-----
Początkujący

Wiesz różnie bywa z pocztami na które się wysyła, jest zawsze szansa, że zwrotny mail zostanie potraktowany jako spam albo przyjdzie z dość dużym opóźnieniem ( u mnie zdarzały się powyżej 24h...). Ale spokojnie można spróbować jeszcze raz, ewentualnie przy użyciu innego adresu email.

profile.country.PL.title
sebmez
Poszukiwacz

Ja sie rejestrowalem, dzwonilem, pisalem maile i ostatecznie otrzymalem pisemna broszurke o nowych produktach sony no i ku swojemu zdziwieniu kilkukrotne zaproszenie do ankiety o ocenie z zadowolenia zakupu produktu sony. Ostatecznie sie poddalem i zostalem z paragonem ze sklepu. Tyle o gwarancji Sony ode mnie.

Zimny_
Użytkownik

Ja rejestrowałem swoją W4500 na http://www.5latgwarancji.pl/" target="_blank. Po paru minutach miałem odpowiedź na mailu.
Były jakieś tematy na forum o problemach z rejestracją. Z tego co pamiętam, po telefonie do BOKu Sony, użytkownicy rejestrowali się bez problemu. Może użyj innego konta email i sprawdź poprawność numeru seryjnego.