- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
obiektyw sigma 100-300 4.5-6.7 dl
co o nim sądzicie ? uzywka za 400 zł ale nie mam jak go sprawdzic bo to na poludniu norwegi jakies 600 km. ode mnie wiec tylko wysylka. ale w bardzo dobrym stanie .mam minolte 70-210 3.5-4.5 wiec kolejny troche wiekszy i nie wiem czy brac go
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
mikael napisał(a):
co o nim sądzicie ? uzywka za 400 zł ale nie mam jak go sprawdzic bo to na poludniu norwegi jakies 600 km. ode mnie wiec tylko wysylka. ale w bardzo dobrym stanie .mam minolte 70-210 3.5-4.5 wiec kolejny troche wiekszy i nie wiem czy brac go
Jak masz M 70-210/2.5-4.5 to chyba nie ma sensu pakować się w podobny zakres a dużo ciemniejsze szkło
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
dzieki Lajam ,chociaz cena jest ciekawa na skompiec.pl cena nowego to 3.300 zl wiec nie wiem czemu gosc chce sprzedac za 400
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
mikael napisał(a):
dzieki Lajam ,chociaz cena jest ciekawa na skompiec.pl cena nowego to 3.300 zl wiec nie wiem czemu gosc chce sprzedac za 400
Wiesz...spójrz dokładnie na numerki w skąpcu i zauważysz subtelną różnicę, że ten który uważasz za okazję ma po 100-300/ 4.5-6.7 a ten który kosztuje ponad 3 tysiące ma jedną czwórkę 100-300/ 4 - i tu cała różnica. A wierz mi, że to przepaść
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
no to zobacz podam link ,moze błąd na stronie http://www.skapiec.pl/site/cat/47/filtr ... _0_0_0_0/2
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
mikael napisał(a):
no to zobacz podam link ,moze błąd na stronie http://www.skapiec.pl/site/cat/47/filtr ... _0_0_0_0/2" target="_blank
Wiesz...w fotojokerze do pewnego momentu był obiektyw Minolty 17-35/2.8-4 za 2.222zł podczas gdy jego rynkowa cena oscylowała w okolicach 650-700 zł.
Ten link, który podałeś to ewidentna pomyłka lub szukanie naiwniaka.
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
dzieki wszystko jasne juz o nim zapominam
- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
Lajam napisał(a):
Jak masz M 70-210/2.5-4.5 to chyba nie ma sensu pakować się w podobny zakres a dużo ciemniejsze szkło
kupuję od ręki

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Subskrybuj źródło RSS
- Wyróżnij
- Drukuj
gnembon napisał(a):
kupuję od ręki
To wyślij mi 40.000 EURO na podane konto :smileyhappy: