Podziel się wrażeniami!
Witam, nazywam się Krzysztof i od kilku godzin nie świergotałem.
Rysiu, jak będziemy na nowej platformie to się zadecyduje. Teraz lepiej nie robić większych ruchów.
Rozumiem. Może najlepiej to połączyć. I tak zawsze podpisuję czym łapałem daną ekspozycję...
Też tak uważam, ale zwróć uwagę na jedno: ludzie komentują. Rzadko kiedy odnoszą się konkretnie, częściej: "ostatnie fajne", "poprzednie gorsze" itd.
Nie byłoby dobre połączenie obu wątków, z uwagi na to, że posty pojawiały się i w jednym i w drugim w okolicy tego samego czasu i wrzucając wszystko do jednego worka, będzie chaos. Są inne rozwiązania, ale to już na nowej platformie, której jestem ciekaw.
Dzień dobry
mam dzś prace na ciekawym obiekcie http://images.photo.bikestats.eu/zdjecie,600,72188,20090919,jasionka-lotnisko-wieza-radaru-meteorolo... Wieża w Pizie wersja podkarpacka
Problem w tym, że jest to teren lotniska i trzeba długo czekać na wjazd, jeśli w ogóle wjedziemy.
Gdyby kogoś interesowało znaczenie słowa backstage kliknijcie i sprawdźcie. Napewno nie znacie tego znaczenia w tym kontekście
Miłego dzionka
To ja też jeszcze w tej formie graficznej forum się przywitam
Mam rozumieć że rewolucyjna zmiana forum lada dzień?
lada? To ten dzień
Powitać miło
Fajnie, że choć Tobie miło
Ja równie miło witam
Dobry dzień, to dobry humor
Edi mnie tak wczoraj zmasakrował, że moje ręce wyglądają jakbym z nożownikiem jakimś stoczył walkę