Podziel się wrażeniami!
Wie ktoś może gdzie można dostać lub kupić jakąś odzież że tak powiem np. kurtkę, koszulę, czapkę z logiem Sony Alpha?.
ja nic nie sugeruję, bo to śliski temat.....
tak zdaje sobie sprawe z tego i dlatego jeszcze nie zrobilem , plenery imprezki no cuz :smileyrolleyes: moze kiedys, mi sie uda trafic na jakisja bym uważał na te gadżety. jak mi kiedyś Rafiki dał długopis, to mi się zaraz złamał ten języczek do zaczepiania o kieszeń czy o coś innego
Bushman napisał(a):
ja bym uważał na te gadżety. jak mi kiedyś Rafiki dał długopis, to mi się zaraz złamał ten języczek do zaczepiania o kieszeń czy o coś innego
Bushman napisał(a):
ja bym uważał na te gadżety. jak mi kiedyś Rafiki dał długopis, to mi się zaraz złamał ten języczek do zaczepiania o kieszeń czy o coś innego
Lajam napisał(a):
Buszmanku jak sie kiedyś wreszcie spotkamy, to dam Ci nowy, piękny długopis i na pewno nic się nie złamie bo języczek jest metalowy
dziękuję. już ma swoje stałe miejsce w plecaczku
wybrać się na plener z Sony Foto Team. na różnych imprezach też są rozdawane gadżety, choć na pewno niebyłby to plecak. może jako jakaś nagroda w konkursie. na plenerze prędzej można zdobyć ciekawsze gadżety
Jako gadżeciara miesiąca mogę się chyba wypowiedzieć
Gadżety Sony Alfa są produkowane na konkretne okazje - plenery, wyjazdy typu "Góraszka", w których uczestniczy Foto Team. Nie są one przeznaczone do sprzedaży - są rozdawane za darmo uczestnikom takich imprez. Stąd też trudno w tej chwili o np. kamizelkę (na ktorą sporo forumowiczów ostrzy sobie zęby) - byly wyprodukowane przed szkoleniem, które było nagrodą w konkursie na naszej-klasie w konkretnej ilości i po prostu się skończyły. Można polować na allegro na gadżety alfa, ale chyba nie warto - lepiej jeździć na plenery i dostawać gadżety prosto od Foto Teamu - taniej, przyjemniej, a z plenerów oprócz gadżetow można wynieść sporo nowej wiedzy i dobrych wspomnień
a tak w ogóle temat gadzetów był już poruszany - viewtopic.php?f=33&t=804&st=0&sk=t&sd=a
to ja jeszcze coś dorzucę o ile wiem to jeszcze sony nie wyprodukowało plecaka sony alfa znając życie były to plecaki firmy X z logiem alfa http://www.fototube.pl/pictures/oebraz78.jpg o np taki plecak który sobie zrobili na kkmie
znalazłem na allegro http://www.allegro.pl/item748080262_fotel_dmuchany_sony_alpha_alfa.html