anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

AdiQa - nowe

AdiQa-----
Początkujący

AdiQa - nowe

Zebrałam się w końcu by i tu założyć swój album :D
Wobec tego zapraszam do odwiedzania i komentowania, ja również postaram się Wasze wszystkie albumy zwiedzić (choć trochę to zajmie :slight_smile: ).

Na początek chciałam się ciepło przywitać takim o to obrazkiem:

177 ODPOW. 177
witsu------
Początkujący

Ostatni portret :thumbsup:

profile.country.PL.title
Paulina.
Poszukiwacz

Portrecik :thumbsup:
Ale smaka narobiłaś ślubniakami więc czekam z niecierpliwością :nauseated_face:

profile.country.pl_PL.title
Aniqa.
Poszukiwacz

27 bardzo ładne :thumbsup:

AdiQa-----
Początkujący

Dziękuję za liczne odwiedzinki :nauseated_face:

No to lecimy ze ślubniakami :) Uprzedzam, że to moje pierwsze podejście do tego tematu, a zdjęcia robiłam znajomym ;)

Zacznijmy od przygotowań:

witsu------
Początkujący

Ja tam żadnym autorytetem w dziedzinie ślubniaków nie jestem, sam zrobiłem na razie chyba 5 reportaży. Niemniej jednak pozwolę sobie na zabranie głosu. Do pierwszych dwóch kadrów nie mam zastrzeżeń. Moim zdaniem skomponowane są dobrze. W oczy rzuca się natomiast mocny cień od lampy. Myślę, że mogłaś spróbować odbijać. Modelka chyba nie miała zamiaru uciekać spod tej machiny :-)
Ostatnie zdjęcie widziałbym natomiast zrobione bardziej z prawej strony. Panna młoda nie byłaby wtedy zasłonięta przez kosmetyczkę, a i sama kosmetyczka byłaby lepiej widoczna.

AdiQa-----
Początkujący

witsu bardzo dziękuję za opinię :)

Na pierwszych dwóch światło było odbijane od sufitu i i tak wyszedł odblask :c8 A moja lampka niestety nie daje możliwości odbijania od ścian ;)
Natomiast co do trzeciego zdjęcia to kosmetyczka praktycznie zabroniła mi fotografować (bo jej to przeszkadzało i rozpraszało :c12 ) więc musiałam z pewnej oddali robić zdjęcia i to bez lampy, dlatego w ruch poszła 50/1.7 ;)

Potem znalazłam strategiczne miejsce, z którego wszystko było lepiej widoczne 8-) :

witsu------
Początkujący

31 :thumbsup: :c4
Właśnie focenie z takiego miejsca miałem na myśli.

AdiQa-----
Początkujący

Dzięki :D Choć wymagało to ode mnie trochę wspinaczki :slight_smile:

profile.country.pl_PL.title
colorful-----
Początkujący

31 w obydwu wersjach jest bardzo ładne, ale i 32 z fajnie uchwyconą dynamiką ręki kosmetyczki mi się podoba :thumbsup:

AdiQa-----
Początkujący

colorful cieszę się, że się spodobało :D