Podziel się wrażeniami!
Zebrałam się w końcu by i tu założyć swój album
Wobec tego zapraszam do odwiedzania i komentowania, ja również postaram się Wasze wszystkie albumy zwiedzić (choć trochę to zajmie
).
Na początek chciałam się ciepło przywitać takim o to obrazkiem:
Ostatni portret 
Portrecik
Ale smaka narobiłaś ślubniakami więc czekam z niecierpliwością 
27 bardzo ładne 
Dziękuję za liczne odwiedzinki
No to lecimy ze ślubniakami Uprzedzam, że to moje pierwsze podejście do tego tematu, a zdjęcia robiłam znajomym
Zacznijmy od przygotowań:
Ja tam żadnym autorytetem w dziedzinie ślubniaków nie jestem, sam zrobiłem na razie chyba 5 reportaży. Niemniej jednak pozwolę sobie na zabranie głosu. Do pierwszych dwóch kadrów nie mam zastrzeżeń. Moim zdaniem skomponowane są dobrze. W oczy rzuca się natomiast mocny cień od lampy. Myślę, że mogłaś spróbować odbijać. Modelka chyba nie miała zamiaru uciekać spod tej machiny
Ostatnie zdjęcie widziałbym natomiast zrobione bardziej z prawej strony. Panna młoda nie byłaby wtedy zasłonięta przez kosmetyczkę, a i sama kosmetyczka byłaby lepiej widoczna.
witsu bardzo dziękuję za opinię
Na pierwszych dwóch światło było odbijane od sufitu i i tak wyszedł odblask A moja lampka niestety nie daje możliwości odbijania od ścian
Natomiast co do trzeciego zdjęcia to kosmetyczka praktycznie zabroniła mi fotografować (bo jej to przeszkadzało i rozpraszało ) więc musiałam z pewnej oddali robić zdjęcia i to bez lampy, dlatego w ruch poszła 50/1.7
Potem znalazłam strategiczne miejsce, z którego wszystko było lepiej widoczne :
31
Właśnie focenie z takiego miejsca miałem na myśli.
Dzięki Choć wymagało to ode mnie trochę wspinaczki

31 w obydwu wersjach jest bardzo ładne, ale i 32 z fajnie uchwyconą dynamiką ręki kosmetyczki mi się podoba 
colorful cieszę się, że się spodobało