Podziel się wrażeniami!
To poprawki oprogramowania i zabezpieczenia nic ciekawego .I nadal to samo nędzny Android 10, brak 12 czy 14 .
Ale jest najważniejsza rzecz oczekiwana od paru miesięcy, mam nadzieję że to jest to Rozwiązano problem, z powodu którego po uruchomieniu zewnętrznego urządzenia podłączonego przez HDMI telewizor nie wyświetlał filmów
Dzielcie się informacją odnośnie pikselizacji. Czy po pobraniu tej aktualizacji nadal ona u Was występuje. Ja niestety nie mogę tego sprawdzić u siebie, bo obecnie nie posiadam już karty CAM i używam telewizora tylko z kanałami FTP (niekodowanymi).
Widać Sony wydaje poprawki oprogramowania do Androida nic innego nie potrafią lenie śmierdzące wstyd.
Super! Nareszcie mój Xbox uruchamia się normalnie. Też miałem problem z urządzeniem zewnętrznym podpiętym przez HDMI z ustawieniem "ulepszony format". Teraz po aktualizacji wszystko działa.
Ale super jeszcze nie sprawdzałem ale już jestem zadowolony.
Poprawki na bezużyteczne telewizory Android z Google tv dają , widać nic innego nie potrafią zrobić byle jaka marka Sony . I nadal nic i nic nowego lenie śmierdzące .