anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

NW-E002

PEPIS-----
Początkujący

NW-E002

Witam
na mojej mp3 pojawia się błąd "NO DATA"
poczytałem trochę w internecie nakazano mi poformatowac w mp3 i w Windowsie zrobiłem to później nakazano wgrać nowe oprogramowanie no to poszedłem na stronę producenta ściągnąłem zaktualizowawszy sukcesem zakończyło no i pięknie zainstalowane oprogramowane po formatowane powinno działać jak należy ale zonk dalej NO DATA ... proszę o pomoc
Pozdrawiam

8 ODPOW. 8
profile.country.en_GB.title
misjamars
Użytkownik

Kolego a format robiłeś z poziomu komputera?

PEPIS-----
Początkujący

tak robilem ;/

misjamars
Użytkownik

Spróbuj zrobić format z poziomu menu urządzenia powinno pomóc

misjamars
Użytkownik

Podsyłam wskazówki jak przeprowadzić proces formatowania z poziomu menu:

PEPIS-----
Początkujący

robilem tak samo korzystalem z tej instrukcji wczesniej dalej kaszana formatowanie z komputera z urzadzenia instalowanie nowego oprogramowania nie pomoglo ... nie wiem czy mp3 ma isc na szrot ?

misjamars
Użytkownik

Kolego więc masz dwa wyjścia. Jeżeli bardzo Ci zależy na tej mp3 to proponuję udać się do Sony Centre lub oddać sprzęt do serwisu. Jeżeli próbowałeś formatować pamięć flash wg instrukcji i twoje zabiegi nie przyniosły oczekiwanego rezultatu to najprawdopodobniej masz uszkodzoną pamięć flash.
Ja osobiście wybrałbym drugie rozwiązanie i kupiłbym nowe mp3. Np NWZ-B162. 2G pamięci, mocny akumulator, czysty dźwięk ogólnie fajna zabawka, też ostatnio przeskoczyłem na ten model. Cena to około 120 zł. Aby naprawić stary model będziesz musiał wydać jakieś pieniądze, a tutaj masz nowy sprzęt na gwarancji. Wybór należny do Ciebie.

PEPIS-----
Początkujący

no tego się balem już ja trochę mam w sumie , ma mało pamięci trochę może i dobrze podpowiadasz z zakupem nowej no nic Dzięki za pomoc Pozdro poczytam trochę na temat tej NWZ-B162 i innych i coś sobie fundnę

misjamars
Użytkownik

Bardzo proszę i polecam się na przyszłość ;-).
Jak coś już dla siebie znajdziesz to zapraszam do podzielenia się swoimi spostrzeżeniami na temat sprzętu.