anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Zegar cyfrowy w KDL-37W5500 - jak włączyć w TV cyfrowej?

profile.country.PL.title
przemkos
Nowicjusz

Zegar cyfrowy w KDL-37W5500 - jak włączyć w TV cyfrowej?

Zauważyłem, że podczas używania TV analogowej, DVD i innych źródeł obrazu można włączyć mały zegar cyfrowy w prawym dolnym rogu ekranu, poprzez naciskanie przycisku i+ na pilocie. Przy TV cyfrowej zegar wyłącza się. Czy wiecie może, jak go włączyć?

5 ODPOW. 5
profile.country.pl_PL.title
Zimny_
Użytkownik

We wszystkich źródłach (oprócz sygnału cyfrowego) zegar włącza się poprzez dwukrotne naciśnięcie przycisku "i+". Dla sygnału telewizji cyfrowej ten przycisk ma inną funkcję. Wtedy powinien pokazywać aktualny program i następny.

profile.country.PL.title
przemkos
Nowicjusz

Zimny napisał(a):

We wszystkich źródłach (oprócz sygnału cyfrowego) zegar włącza się poprzez dwukrotne naciśnięcie przycisku "i+". Dla sygnału telewizji cyfrowej ten przycisk ma inną funkcję. Wtedy powinien pokazywać aktualny program i następny.

No właśnie, w tym rzecz - pisałem o tym powyżej. A miło by było widzieć zegar również w źródle cyfrowym.`

Zimny_
Użytkownik

No niestety, nie widzę takiej możliwości...

profile.country.PL.title
przemkos
Nowicjusz

Zimny napisał(a):

No niestety, nie widzę takiej możliwości...

No to bieda.
Może się Sony postara, i w następnej wersji softu dorzuci taki bajer :)

Zimny_
Użytkownik

Szkoda, że nie ma modeli z wbudowanym małym, eleganckim zegarkiem w obudowie. Który działa nawet w przypadku wyłączenia telewizora. Mi by się przydał... Dekodery prawie za każdym razem wyłączam z sieci, bo pochłaniają za dużo prądu. Telewizor rzadziej a taki bajer byłby użyteczny...