anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Tv Sony Bravia KDL-50WF 660 problem z pamięcią

profile.country.PL.title
sosnabvb1977
Poszukiwacz

Tv Sony Bravia KDL-50WF 660 problem z pamięcią

Witam wszystkich... Problem z którym się borykam brzmi następująco.... Początkowe ustawienia ... Wybierz język.. ustawienia sieciowe,,, polityka prywatności... Wszystko przebiega prawidłowo...tv., nalazł bezprzewodowe wi-fi, jest oki , loguje się na YouTube..itp... I teraz najważniejsze!!! Wyłączam tv. I po ponownym uruchomieniu sieci brak. Mało tego tv już nie potrafi jej odnaleźć... Więc, przywracam ustawienia fabryczne, i od początku............ Hm??? I tak się meczę, Gdzieś popełniam błąd,, tylko gdzie???. Będę wdzięczny za pomoc.... Pozdrawiam serdecznie.... Marek

4 ODPOW. 4
profile.country.PL.title
beniuasia0
Użytkownik

Nie wiem czy pomogę.

Mam internet światłowodowy i router od dostawcy neta. Ostatnio miałem problemy, że urządzenia nie widziały mi sieci 5Ghz lub połączyły się a na następny dzień znowu jej nie widziały, tylko PC widział sieć bez problemu.

Zgłosiłem problem do dostawcy internetu. stwierdzili, że router przyjął za wysoki kanał, zmienili zdalnie w routerze i teraz TV i inne urządzenia bez problemu widzą 5Ghz i łączą się bez problemu.

profile.country.PL.title
sosnabvb1977
Poszukiwacz

Dziękuję bardzo za pomoc. Oczywiście sprawdzę ten temat. Umowę mam z siecią osiedlową, rok temu wymieniłem ruter i fakt, że łapie 5GHz. Bo widzę w telefonie. A tv. Chyba 5GHz nie łapie.....Oki. super, jest pierwszy trop. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam... Marek

profile.country.PL.title
beniuasia0
Użytkownik

Nie wiem, z którego roku jest Twój TV, może nie obsługiwać 5Ghz.

profile.country.PL.title
odja12
Użytkownik

Ja mam model x80j. Konfigurowałem sieć wifi 5G gdy była nie ukryta. Wszystko się pięknie połączyło, wystarczyło, że na routerze ukryłem sieć i TV już nie chciał się połączyć. Wszystkie inne urządzenia, laptop, komórki czy tablety na wszystkich działało połączenie mimo, że sieć była ukryta, tylko nie na tv. Taka ciekawostka. Może też próbowałeś ukryć wifi?