anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Model: KDL-32U2520

profile.country.pl_PL.title
wojtii
Początkujący

Model: KDL-32U2520

13 marca zglosilem poprzez stronke sony.pl problem.

Kod rejestracji: PL650282

Odpowiedz byla nastepujaca: " W ciągiu 24 godz. po rejestracji, wybrane Autoryzowane Centrum Serwisowe Sony skontaktuję się w celu umówienia naprawy lub odbioru produktu.
"

Do dnia dzisiejszego nie otrzymalem ZADNEJ ODPOWIEDZ !!

19 ODPOW. 19
wojtii
Początkujący

Dzisiaj zadzwonilem podobnie jak 2 dni temu pod nr Biura Obslugi Klienta i kolejny raz zapewniano mnie ze Wrocław odpowiedni serwis na moim terenie skontaktuje sie ze mna. Do serwisu z Wrocławia nie mozna sie dodzwonic! Zastanawiam sie jak długo bedzie to wszystko jeszcze trwało :smileyevil:

scarface-----
Początkujący

i jak serwis się odezwał, sprzęt naprawiony?

wojtii
Początkujący

Wpiatek mialem telefon po podwujnej mojej interwencji i przepraszano mnie wielce ... i obiecano ze wponiedzialek, dzisiaj miedzy 15.00 a 17.00 ktos przyjedzie z serwisu. Jak sie dalej potoczy caly ten :rolling_eyes: serwis napisze.

pozdrawiam

wojtii
Początkujący

Pojawił sie w koncu ktos z Jednosci Nar, Wroclaw. Spoznil sie ponad godzine po odbior ale to lepsze anizeli 10 dni poslizgu od kiedy czekam na serwis :smileyevil:

Teraz mam informacje od kolesia ktory zabral TV do naprawy ze robia to do 14 dni !!

Masakra co za polityka. Czekam konca tego wszystkiego i chyba gdzies to opisze normalnie :smileytwisted:

Razak-----
Początkujący

14 dni na naprawę to przecież standard więc nie tutaj chyba problem, faktem, że serwis się nie popisał jeśli dopiero po 10 dni przyjechał ktoś po odbiór.

wojtii
Początkujący

14 dni rozumiem - ustawowo. Co jesli maja opznienie 10-cio dniowe ? Dla mnie powinno im zostac z tych 14 dni, cztery :cry:

wojtii
Początkujący

Otrzymalem dzis telefon z serwisu, ze wymienili matryce w moim LCD TV. Teraz czekaja na czesci ktore podobno sa juz zamowione. Maja wymienic jeszcze jakas elektronike cala płytke jakas... zajmie im to kolejny tydzien czasu. MASAKRA :smileyevil:

scarface-----
Początkujący

Ba, ale przynajmniej jesteś informowany na bieżąco, co jest chwalebne. Najgorzej jest jak po 3-4 tygodniach dzwonisz do serwisu jakiejś firmy (bo nikt cię nie informuje) i dowiadujesz się, że jeszcze nie wiedzą co jest (ale prawdopodobnie uszkodzenie mechaniczne, czyli z twojej winy), albo mówią ci, że czekają na części i będą za 2 miesiące (nie mogą przyspieszyć). Wierz mi nie jest to praktyka rzadka.

Rzeczy się psują i to normalne, o czym wszyscy wiemy, ważne by serwis, działał jak należy i chyba w tym przypadku nie jest tak najgorzej, przynajmniej ja bym nie narzekał. Z drugiej strony każdy ma prawo się denerwować, że to tyle trwa. Mnie najbardziej ciekawi czy zrobią wszystko ok, tzn usuną wadę, czekam na twoją relację ;)

wojtii
Początkujący

Witam. Od wczoraj mam przyjemnosc cieszyc sie spowrotem swoim TV Bravia. W chwili obecnej nie wskazuje nic na jakiekolwiek zmiany w jakosci wyswietlanego odbrazu.

Post mozna zakonczyc pozytywnym akcentem. Nie zaplacilem ani grosza ;)
Tyle co czekalem mozna by bylo sie przyczepic ale po za tym oceniam serwis jako dobrze funkcjonujacy majac na mysli firme Promex Elektronik z jednosci narodowej we wroclawiu.

Razak-----
Początkujący

wojtii: o ile dobrze pamiętam jeżeli stwierdzono by, że usterka jest z winy użytkownika, ewentualnie coś nie podlega gwarancji to poinformowali by o kosztach przed rozpoczęciem naprawy :) O ile dobrze policzyłem to uwinęli się w 11 dni (od zabrania TV) więc nie jest źle.