anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

KDL-40EX402

profile.country.pl_PL.title
jurek12
Poszukiwacz

KDL-40EX402

Chciałbym się dowiedzieć coś na temat rejestracji tego TV na stronę VOD.DIVX.Przeglądałem opcje w tym TV i natrafiłem na kod rejestracyjny na stronę vod.divx.com.Czy ten TV może odbierać bezprzewodowo i co trzeba kupić?

3 ODPOW. 3
Zimny_
Użytkownik

Witam,
odpowiedziałem Ci w nowym wątku:
viewtopic.php?f=68&t=5943

Model ten nie ma WiFi, ani nie jest kompatybilny z adapterem WiFi. Można podłączyć telewizor bezprzewodowo, ale jest z tym trochę kombinowania. Robi się to z wykorzystaniem DLNA i access pointa. Jest to raczej droga i mało popularna metoda.

jurek12
Poszukiwacz

Dziękuję za odpowiedź.W sumie nie jest mi to tak potrzebne,bardziej zastanowił mnie ten kod do vod.divx.Wszedłem na stronę którą tam podali do rejestracji,ale po angielsku nie kumam.Prawdopodobnie i tak nie skorzystał bym z tego,ponieważ wszystko tam jest po angielsku.Pozdrawiam.

Zimny_
Użytkownik

Jest to nowa usługa opracowana przez zewnętrzną firmę. Jak narazie nie wiadomo czy projekt osiągnie sukces. Stąd bardzo ograniczone liczba języków - na cały świat tylko w 8miu językach! Jeśli serwis odniesie sukces, na pewno będzie przetłumaczony na polski. Chociaż dla mnie jest on jeszcze nie dopracowany i nie zbyt wygodny.
Pozdrawiam.