Podziel się wrażeniami!
Witam chciałbym kupić LCD 40" i nie wiem który wybrać czytam i czytam i juz nie wiem. Juz mialem brać sony 40V4000 ale caly czas mi chodzi po glowie ten 40W4000 z tym ze jest drogi dla mnie. Co zrobić czy poczekac troche moze bedzie taniej czy kupic tego 40V lub tez jakis inny. Zalezy mi na dobrym sygnale z SD ale bede tez mial kilka HD z cyfry+. Czy w tym 40W jest duzo lepszy obraz?
pozdrawiam serdecznie
Moim zdaniem warto dopłacić do modelu W4000. Pomijając parametry sam obraz prezentowany na W4000 jest lepszy.
Dziękuje za szybką odpowiedź. Chyba poczekam troche i kupie 40W40000 ewentualnie znajde jeszcze cos innego.
pozdrawiam
Nie chce zakładać nowego tematu więc pisze tutaj. Prawdopodobnie kupie ten tanszy model 40V4000. Zapytalem dzisiaj w sklepie czy podlacze do niego cyfre + tuner hd pvr i powiedziano mi ze sie nie da przez hdmi. Ze nie współpracuję ten tuner z sony przez to łącze. Nie wiem czy to niewiedza czy tak jest, w internecie znalazlem kilka zdań na temat nie wykrywania przez hdmi sony.
W takim razie jak to połączyć? Euro mnie nie interesuje a oprócz tego jest tylko hdmi.
pozdrawiam
ja mam nke podlaczony pod najtanszy kabel z auchana i wszystko gra,niesluchaj sprzedawcow bo oni nic nie wiedza,nie wiem za co im pląca,chyba tylko za sprawianie dobrego wrazenia....wesolych swiat
Zawsze można skorzystać ze złącza komponentowego, co przekłada się na taką samą jakość sygnału jak HDMI (obraz).
Problemem z tego co pamiętam jest brak złącza componentowego w dekoderze HD PVR Cyfry+, w dekoderze bez PVR takie złącze jest.
Tak w dekoderze tym nie ma component z tym ze można wyprowadzić z euro Y, Pb, Pr efekt jest chyba ten sam. Zalezy mi na hdmi bo to cyfrowe połączenie. Mam nadzieje ze jednak nie bedzie z tym problemu,
pozdrawiam