anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Bravia kd55xf8596, ekran startowy, ciągłe resetowanie

ROZWIĄZANE
profile.country.PL.title
Shizon1878
Nowicjusz

Bravia kd55xf8596, ekran startowy, ciągłe resetowanie

Witam,

Pojawił się problem. Telewizor nie działa. 

Po włączeniu telewizora pojawia się napis SONY, następnie pojawia się animacja z tymi kulkami i w pewnym momencie animacja się zatrzymuje. Telewizor się wyłącza, później następuje reset i tak w kółko...

Problemy zaczęły się wczoraj kiedy nie można było wybrać wejść hdmi do wyboru. Wyłączyłem tv, odpiąłem kabel zasilający ma 2 minuty i później było dobrze. Dziś to samo, ale gdy odpiąłem kabel, to po włączęniu tv właśnie pojawiła się taka sytuacja. Telewizor nie reaguje ani na pilot, ani na przyciski z tylu telewizora... Co mogę zrobić, żeby to naprawić?

Dzięki wielkie za pomoc,

Pozdrawiam 

1 ZAAKCEPTOWANE ROZWIĄZANIE

Zaakceptowane rozwiązania
profile.country.PL.title
Lumbagoo
Doradca

W takiej sytuacji zostaje chyba tylko konsultacja z serwisem. Nie wydaje mi się, żeby dało się coś zrobić na własną rękę, wygląda jak błąd oprogramowania lub problem z płytą główną.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

2 ODPOW. 2
profile.country.PL.title
Lumbagoo
Doradca

W takiej sytuacji zostaje chyba tylko konsultacja z serwisem. Nie wydaje mi się, żeby dało się coś zrobić na własną rękę, wygląda jak błąd oprogramowania lub problem z płytą główną.

profile.country.PL.title
Shizon1878
Nowicjusz

Dzięki wielkie, właśnie kontaktowałem się z serwisem. Jutro kurier odbiera telewizor.

Pozdrawiam 👍