Podziel się wrażeniami!
Witam
Stałem się szczęśliwym posiadaczem kina domowego SONY DAV F200. Problem
mój polega na tym że chcę postawić subwoofer dalej niż pozwala mi na to
kabel łączący z DVD. Kabel ten jest na stałe zamontowany w DVD i
zakończony złączem typu komputerowego com który wtyka się do subwoofera.
Moje pytanie jest takie: czy można dokupić przedłużkę do tego kabla ?
Czy ktoś może mi odpowiedzieć na proste wydaje się pytanie?
Otóż na odpowiedź w serwisie we Wrocławiu na Jedności Narodowej czekam już dwa tygodnie.Jestem zwodzony jak za najlepszych komunistycznych czasów...zadzwonimy, odpiszemy itd. Mało tego - pani z serwisu chciała abym przesłał jej maila który otrzymałem z Centru Sony z pozytywną odpowiedzią na pytanie o możliwość wykonania przedłużacza do w/w kina w który serwis ów został polecony jako ten który podejmie się zadania...
Kiedy pofatygowałem się tam osobiście pani w recepcji przedstawiła mi jakie to problemy mają z systemem Sony i że ciągle ich z tego systemu wyrzuca..."że to musi być specjalny kabel" (gdyby nie musiał nie byłoby o czym pisać) urosło to do rozmiaru budowy promu kosmicznego...a ja potrzebuję tylko 5m kabla z wtyczką i gniazdem...i nie chcę go za darmo!!!!!
Sam zestaw jest super i nie mam tu nic innego do powiedzenia- no może tylko brak polskiego menu ale poza tym SUPER
Zanim ktokolwiek odda sprzęt do Promex-Elektronik radzę się zastanowić czy nie kupić po prostu nowego...we wrocławskim centrum Exit z uśmiechem na ustach mówią o paniach z serwisu...to chyba samo świadczy o jakości obsługi klienta.
A tak na marginesie-nie ma we Wrocławiu lepszego serwisu z którym Sony mogłoby współpracować? Mając za partnera w/w serwis tylko psuje sobie dobre imię i reputację...
pozdrawiam
Tomek
tprokopek napisał(a):
... Moje pytanie jest takie: czy można dokupić przedłużkę do tego kabla ?...
tprokopek napisał(a):
... otrzymałem z Centru Sony z pozytywną odpowiedzią na pytanie o możliwość wykonania przedłużacza do w/w kina w który serwis ów został polecony jako ten który podejmie się zadania...