anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Android Tv i polecane,zalecane apk na Tv

profile.country.PL.title
matrbis
Użytkownik

Android Tv i polecane,zalecane apk na Tv

Przewrotnie zacznę od polecenia Tv Side View apk na smartphona lub tablet. Aplikacja oprócz programu tv i przypominaniu o ciekawych programach zawiera rozbudowany pilot ogólnie tłumacząc. Można sparowac z kilkoma sprzetami np tv plus br. Dostajemy pilota oryginalnego, pilota dotykowego z wybieraniem głosowym (po instalacji pluginu na smarcie), gladzik, klawiaturę. Można sterować apk wgranymi na Tv z pozycji pilota na smarcie. Polecam.

Z apk na Tv Android polecam Kodi razem z weeb tv oraz Android Assistant który działając w tle usprawnia andka tv. Można wgrać avasta również.

36 ODPOW. 36
hamer77
Użytkownik

Tak potwierdzam, zanim miałem tv sony to miałem samsunga PS51E550 i okulary 3D działają na sony KD55X8507C

hancer3002
Użytkownik

Witam, ja okulary kupilem na ebay 2 pary za 25£, tylko trzeba delikatnie bo slaby plastik ale jakosc ok

beditbskce
Użytkownik

ale mówisz o sony ? czy sa***ng ? 

Jakie polecacie gry ? (pad z xbox 360)

beditbskce
Użytkownik

- zakupilem okulary od sam***ga ssg-p51002 ale niestety nie dawają efektu 3d - nie wiem czemu, na tv pisze ze zarejestrowano okulary...

- tak przy okazji nagrywanie z tv na dysk usb tylko jak sie ma conajmiej 32gb...

hancer3002
Użytkownik

Ja mam [Sintron] 2X 3D RF Active Glasses na ebay kupione.

beditbskce
Użytkownik

Ok, jak otrzymam zwrot za wczesniejsze okulary to zamówie te z Sintrona :slight_smile:

hancer3002
Użytkownik

Mi sie wylamaly uchwyty od klapki baterii, trzeba uwarzac ale sprzedawca ok bo dostalem nowe okulary bez zbednych pytan. Poz.